elko-business.com uporablja piškotke za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Zaprite okno in se z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

© dizajn reb.si
® ™ elko-business.com - vse pravice pridržane

BREXIT | elko-business.com


Spletna stran FURS o izstopu Združenega kraljestva iz Evropske unije – BREXIT je prenovljena. Na prvi strani navedene spletne strani je dodan odštevalnik časa za iztek prehodnega obdobja v zvezi z izstopom Združenega kraljestva iz Evropske unije.
SPLETNI-DNEVNIK

11.12.2020

BREXIT

Spletna stran FURS o izstopu Združenega kraljestva iz Evropske unije – BREXIT je prenovljena. Na prvi strani navedene spletne strani je dodan odštevalnik časa za iztek prehodnega obdobja v zvezi z izstopom Združenega kraljestva iz Evropske unije. Prenovila se je tudi vsebina strani, z namenom bolje seznaniti gospodarske subjekte s potrebnimi informacijami za pripravo na iztek prehodnega obdobja 31. 12. 2020. FURS bo tudi v bodoče redno objavljal aktualne vsebine ter odgovore na vprašanja gospodarskih subjektov v povezavi z BREXIT-om. Direkten dostop: https://www.fu.gov


Delite nas na socialnem omrežju


Hvala za vaš obisk, vedno ste dobrodošli!SPLETNI-DNEVNIK

Delite nas na socialnem omrežju

Družabna omrežja nam omogočajo, da objavljamo podatke o sebi, sporočamo drugim, kaj počnemo, kaj nas veseli ter celo kje v nekem trenutku smo. Povezovanje z ljudmi, ki nam sledijo in nas spremljajo na socialnih omrežjih gradimo poseben odnos.Predvsem pri objavljanju vsebine in objav.


blog - BREXIT | elko-business.com

elko-business.com